uurwerk verkopen         

Zoeken naar uurwerk verkopen

Robert den expert Juwelen Horloges.
Antiek damesuurwerk met diamant W110. Getest voor platinum 950. Prijs: 1350.00 €. Verzendingskosten: op te halen op kantoor of €20 voor levering binnen de E. Omega Constellation Day-Date W083. Prijs: 590.00 €. Verzendingskosten: op te halen op kantoor of €20 voor levering binnen de E. Horloge Pontiac W082. Staal, deels verguld. Prijs: 150.00 €. Verzendingskosten: op te halen op kantoor of €20 voor levering binnen de E. Horloge Gigandet W079. Gestempeld 0.750 voor 18kt geel goud. Prijs: 550.00 €. Verzendingskosten: op te halen op kantoor of €20 voor levering binnen de E. Tissot-Seastar Seven-1980-1989 W055. Unisex uurwerk Tissot - Seastar Seven - 1980-1989. Plaqué goud en staal. Prijs: 200.00 €. Verzendingskosten: op te halen op kantoor of €20 voor levering binnen de E. Olympic horloge- chronograaf - 1960-1969 W021. 18kt rosé goud op lederen band. Prijs: 725.00 €. Verzendingskosten: op te halen op kantoor of €20 voor levering binnen de E. Prijs: 550.00 €. Verzendingskosten: Op te halen op kantoor of € 20 verzendingskosten binnen de EU. De stap om uw oud goud, oude juwelen en oude diamanten te verkopen is eenvoudig.:
redwell infraroodverwarming
Horloge Verkopen Inkoop Horloges als Rolex eenvoudig via Gk Watches.
Wij kopen uitsluitend exclusieve horloges in van bekende merken met een nieuwprijs vanaf €2000,-, Hieronder vallen geen trendy merken in. let op: om heling te voorkomen worden inkoop horloges zonder certificaat uitvoerig gecontroleerd en uitsluitend per bank overboeking ingekocht. Legitimeren is wettelijk verplicht. DETAILS VAN UW HORLOGE. Merk Audemars Piguet. Ander schrijf in bericht. Inclusief Doos en certificaat. Zonder doos en zonder certificaat. Materiaal horloge kast Stainless Steel. Other describe in message. Materiaal band Pink Gold. Pink Gold Titanium, Platinum. Soort uurwerk Automatic. Ik wil mijn horloge zo snel mogelijk verkopen!
Wat is mijn horloge waard? Chrono24. logo-RGB.
Onderneming IMP BVBA 0480.095.956 België. dankzij het wereldwijde bereik van de Chrono24 website is de kans reëel dat je als koper het gewenste horloge vindt dan wel dat je als verkoper die ene koper voor je eigen horloge treft. Powered by Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op! 49 721 96693-910. Hoe kom ik achter de waarde van mijn horloge? Met onze gratis waardebepaling weet u meteen de actuele marktwaarde van uw horloge. Daarvoor heeft u alleen het referentienummer of het merk en de modelnaam van uw horloge nodig. Het referentienummer staat meestal op de wijzerplaat, in de papieren, op de bodem van de kast of bij de bandaanzetten. Weet u niet om welk model resp. welke referentie het gaat bij uw horloge? Gebruik dan de Watch Scanner in de Chrono24-app. Die herkent aan de hand van slechts één foto 15.000 verschillende horloges en hun marktwaarde. Waarom is de juiste vraagprijs zo belangrijk? Hoe passender de verkoopprijs, hoe succesvoller u bent bij de verkoop van uw horloge. Een te hoge prijs schrikt kopers af. Tegelijkertijd moet u uw horloge niet onder de waarde verkopen.
Horloge Verkopen - Contant inkoop goud.
Ik wil mijn auto verpanden. Expert aan huis. Uw Horloge Verkopen. Heeft u geld nodig? Zit u krap bij kas? Dan kan uw luxe horloge verkopen een uitkomst een slimme keuze zijn, vooral als het om een horloge gaat dat al jaren in de kast ligt en niet meer gebruikt wordt - of zelfs niet meer werkt. Wij begrijpen dat een horloge verkopen niet iets is dat je elke dag doet, dus lopen wij op deze pagina een aantal handige mogelijkheden af. Bel ons meteen op 020-6922446 voor meer informatie over taxatie van uw horloge of een afspraak. Of benader ons direct via WhatsApp.: Uw horloge laten taxeren. Het zou best kunnen dat u een gouden of zilveren horloge in bezit heeft, maar die al een tijd niet heeft gedragen. Misschien is het horloge wel een erfstuk, werkt het niet meer, en ligt het al jaren veilig opgeborgen ergens in huis. De kans is groot dat uw horloge een bepaalde waarde heeft, wegens het goud- of zilvergehalte, maar ook wegens het merk en de antieke waarde die het uurwerk heeft.
Horloge verkopen, horloge veilen of taxeren van uw horloge.
Wel moet u er rekening mee houden dat de waarde kan dalen. Officiële papieren en dozen maken immers uw merkhorloge compleet. En dat geldt ook voor de onderhoudshistorie. Naast het verkopen van horloges kunt u ook horloges aanbieden om te veilen. Het veilen van horloges doet het Horlogewisselkantoor in samenwerking met Veilinghuis De Ruiter. Het Veilinghuis biedt klanten van het Horlogewisselkantoor de mogelijkheid om horloges in te brengen. Dat kan in een van de kantoren in Nederland en België. Naast aanbieden kunt u natuurlijk ook zelf bieden en een mooi polshorloge kopen! 35 jaar ervaring. Privacy en veiligheid gewaarborgd. Gouden horloge verkopen.
Tweedehands horloges bij Clem Vercammen.
Maurice Lacroix De Lune Masterpiece. Tag Heuer Aquaracer. Breitling J Class. Tag Heuer Formula 1. Tag Heuer Monaco. In vertrouwen een tweedehands horloge aankopen. Enerzijds schenken wij u, als kandidaat koper, een selectief gekozen aanbod van tweedehands horloges van goede kwaliteit en in verschillende merken. U kan in vertrouwen deze aangeboden artikelen aankopen. Let wel, de vooropgestelde prijzen zijn netto prijzen. Hier gelden geen extra online promotie kortingen. Indien u het horloge wenst te inspecteren, neem even contact op met onze zaak om zeker te zijn dat het horloge aanwezig is. Plaats uw horloge op onze site te koop. Anderzijds kunnen wij uw horloge online tweedehands te koop aanbieden op deze pagina, zodat u een grote kans maakt om het horloge aan een betrouwbare koper te kunnen verkopen.
Luxe Horloges verkopen of inruilen online Watchmaster.com.
Directe uitbetaling na de verkoop van uw horloge. Ontvang een gratis taxatie. Veilig en vertrouwd. Volledig verzekerde verzending. VERKOOP UW HORLOGE. Ben je op zoek naar een horloge? Authenticiteit en Herkomst. Verkoop uw horloge. Verwijs een Vriend. 49 0 30 3080 6565.
Horloge verkopen, Vandaag nog een bod op uw luxe horloge.
Je bevindt je hier: Home Horloge verkopen. Verkoop uw horloge vertrouwd, voor de beste prijs. Uw horloge verkoopt u eenvoudig, vertrouwd en tegen eenreële prijs bij Het Nederlandsche inkoopkantoor. Wij zijn gespecialiseerd in de inkoop van Zwitserse horloges met automatische uurwerken en kunnen hiervoor een goede en eerlijke prijs betalen. Voor de inkoop van horloges werken wij samen met ervaren specialisten en de best gecertificeerde uurwerkmakers. Door onze kennis en ervaring bieden wij áltijd een eerlijke prijs voor uw horloge. Als uw horloge al jaren in de kast of kluis ligt is het wellicht jammer om het er nog langer te laten liggen.
Horloges Verkopen Inkoop van Horloges in Antwerpen Simon Gold.
We specialiseren ons onder andere in de inkoop van de volgende soorten horloges in: Rolex, Patek Philippe, Audemars Piguet, Breitling, Omega, Hublot, Tag Heuer, Chopard, Bulgari, Breguet, Baume Mercier, Cartier en Jaeger Lecoultre. Wanneer u wilt, kan u aan ons ook horloges van andere merken verkopen, onze inkoop is niet beperkt tot deze merken. We kunnen u voor uw uurwerk uiteraard binnen de legale uitbetalingslimieten uitbetalen in contant geld, voor grotere getallen wordt er een bankoverschrijving voor uw ogen gemaakt en geraakt het geld snel op uw rekening. We hebben decennia ervaring in de waardebepaling, inkoop en verkoop van merkhorloges van alle soorten en hebben er echt een passie voor. Gespecialiseerd in Alle Soorten Horloges. Boven op allerlei soorten afkomstig van bekende merken, is het ook mogelijk om aan ons horloges in die wat ouder zijn te verkopen, bijvoorbeeld antiek, of gewoon oud. Onze inkoop rekt verder uit dan alleen maar wat in perfecte staat is. Wanneer de uurwerk die u wenst te verkopen niet meer werkt, of gebroken is, kopen we uw horloge ook aan in de meeste gevallen.

Contacteer ons