zakhorloge verkopen         

Zoeken naar zakhorloge verkopen

Waarde bepalen zakhorloge - Vintage Horlogeforum - Horlogeforum.nl - het forum voor liefhebbers van horloges.
Beste heren dames ook., Heb nog ergens een antiek zilveren zakhorloge liggen. Heb m wel eens opgedraaid, hij loopt. Ik wert het merk niet en ben bang dat er iets kapot gaat als ik m open. Eigenlijk wil ik hem verkopen maar heb geen idee wat ie waard is.
mobiele infrarood verwarming
zakhorloge verkopen
2dehands Zakelijk Veilig en Succesvol Help en info Voorwaarden Privacyverklaring Cookiebeleid Advertentievoorkeuren Over 2dehands Adevinta Sitemap 2dehands is niet aansprakelijk voor gevolg schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.
Horloge verkopen, horloge veilen of taxeren van uw horloge.
Naast gouden polshorloges kunt u ook antieke gouden zakhorloge verkopen. Deze kunnen een meerwaarde hebben boven de goudprijs. Dit is natuurlijk afhankelijk van het merk, staat en uurwerk. Inkoop van dames- en herenhorloges van bekende merken. Bij het Horlogewisselkantoor is onze inkoop gericht op gouden horloges en horloge van bekende merken. Want niet alle topmerken zijn gemaakt van goud of platina. Er is een steeds meer groeiende markt ontstaan voor vintage horloges. Ook zijn de prijzen gestegen van oude vintage horloges. Het is belangrijk dat u bij een bezoek aan een Horlogewisselkantoor de papieren en toebehoren mee neemt. Heeft u geen officiële papieren meer dan heeft dat wel invloed op de waarde. Wanneer het horloge is gecontroleerd kunnen wij een marktconforme prijs bieden. Laat u verrassen door de dagwaarde van uw merkhorloge. U kunt bij ons terecht voor zowel herenhorloges als dameshorloges. Een gratis taxatie of een officieel taxatierapport. Een antiek horloge taxeren of die oude gouden horloge van opa? Bij het Horlogewisselkantoor kunt u een gratis taxatie verwachten met de intentie tot verkoop. Een officieel taxatierapport opstellen is een ander verhaal. Bij een boedelscheiding of verzekeringspolis kan het verplicht zijn om een officieel document te hebben.
Zakhorloges 25 Artikelen voor mannen op voorraad Prijzen vanaf 39 €.
Zakhorloges zijn weer modern, net als toen je opa in 1955 zijn kostuum versierde met een geweldig zakhorloge met mechanische beweging. Het is een herenhorloge met een unieke stijl en charme. We verkopen zowel mechanische zakhorloges als met batterijen. Uiteraard allemaal met 2 jaar volledige garantie.
Wat is mijn horloge waard? Chrono24. logo-RGB.
Onderneming IMP BVBA 0480.095.956 België. dankzij het wereldwijde bereik van de Chrono24 website is de kans reëel dat je als koper het gewenste horloge vindt dan wel dat je als verkoper die ene koper voor je eigen horloge treft. Powered by Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op! 49 721 96693-910. Hoe kom ik achter de waarde van mijn horloge? Met onze gratis waardebepaling weet u meteen de actuele marktwaarde van uw horloge. Daarvoor heeft u alleen het referentienummer of het merk en de modelnaam van uw horloge nodig. Het referentienummer staat meestal op de wijzerplaat, in de papieren, op de bodem van de kast of bij de bandaanzetten. Weet u niet om welk model resp. welke referentie het gaat bij uw horloge? Gebruik dan de Watch Scanner in de Chrono24-app. Die herkent aan de hand van slechts één foto 15.000 verschillende horloges en hun marktwaarde. Waarom is de juiste vraagprijs zo belangrijk? Hoe passender de verkoopprijs, hoe succesvoller u bent bij de verkoop van uw horloge. Een te hoge prijs schrikt kopers af. Tegelijkertijd moet u uw horloge niet onder de waarde verkopen. De gemiddelde verkoopprijs kunt u met onze gratis waardebepaling heel gemakkelijk online achterhalen.
Zakhorloges op Chrono24. logo-RGB.
Hayek, de oprichter van de Swatch Group, gaf in 2004 de opdracht aan de horlogemakers van Breguet om het zakhorloge nr. 160 na te maken. Omdat het origineel verdwenen was, moesten de horlogemakers het horloge op basis van tekeningen en documenten reconstrueren. Abraham-Louis Breguet was de oprichter van de horlogemanufactuur Breguet en staat bekend als een genie van de horlogemakerskunst. Hij vond onder andere de tourbillon uit om de nauwkeurigheid van zakhorloges te verbeteren. Een tourbillon compenseert gangafwijkingingen die gerelateerd zijn aan de zwaartekracht en zorgt voor uiterst precieze gangwaarden. Rolex Bubble Back. Rolex Air King Precision. Omega Dark Side of the Moon. Omega Apollo 11. Heeft u vragen? Heeft u vragen? We helpen u graag persoonlijk verder. 32 0 22 73 03 84. Support in het Frans beschikbaar tegen lokaal tarief. Contact opnemen met Chrono24. U bent aangemeld voor de Chrono24-nieuwsbrief. Gelieve uw e-mailadres in te vullen Controleer alstublieft uw e-mailadres. Volg de laatste trends en ontvang exclusieve aanbiedingen! Instellingen NL Nederlands NL EUR . Kopen op Chrono24. Betaling via een derdenrekening. Verkopen op Chrono24.
IWC Antiek Gouden Zakhorloge Met Ketting In Cassette - Grand Prix Milan 1906 Horloges TIEMAN JUWELIERS - Goud verkopen Enschede Almelo Hengelo Overijssel.
Het artikel is uitverkocht. In zeer goede staat; 14 karaat gouden IWC zakhorloge met goed functionerend uurwerk en goed sluitende kleppen, compleet met horlogeketting in originele cassette. International Watch Company. Goudgehalte 585 1000. 14 Karaat geelgooud. Uurwerk caliber 57 Lépine Savonette. Type Open Face. Diameter kast 46,63, mm. Dikte kast 12,5, mm. Functies seconden, minuten, uren. Secondewijzer subindex op zes uur. Tijdsaanduideing Arabische cijfers. Gewicht 73,1, gram. Goudgehalte 585 1000. 14 Karaat geelgoud. Keurmerk 2x oud eikenblaadje. Gewicht 12,8, gram. Sluiting versterkt veerringslot. Lengte 26 cm. Breedte 7,6, mm. Dikte 4 mm. Formaat 12,5, x 10 x 3 cm. Algehele conditie zeer goed. Maak hiervoor een afspraak! Bel 053 - 26 000 27. van Heekstraat 110. 7521 EH ENSCHEDE. 053 - 26 000 27. Inruil goud en zilver mogelijk. TIEMAN JUWELIERS - Goud verkopen Enschede Almelo Hengelo Overijssel.
Toegang tot Vinden geweigerd.
Toegang tot Vinden geweigerd. Onze systemen hebben ongebruikelijk verkeer van uw computernetwerk vastgesteld. Op deze pagina wordt gecontroleerd of de verzoeken daadwerkelijk door u worden verzonden en niet door een robot. Neem contact met ons op via e-mail als u vragen hebt.
Antieke zakhorloge - Goudwisselkantoor.
Bij uw bezoek aan één van onze kantoren, wordt direct duidelijk wat úw zakhorloge waard is. We nodigen u uit om uw antieke zakhorloge vrijblijvend en kosteloos te laten taxeren. Dan kan zelfs zonder afspraak. Wil u uw zakhorloge meteen verkopen?

Contacteer ons