horloge verkopen zonder papieren         

Zoeken naar horloge verkopen zonder papieren

Horloge verkopen, Vandaag nog een bod op uw luxe horloge.
Als u nog in het bezit bent van de doos, papieren of aankoopbewijs kunt u deze ook meenemen. Hoe completer de aangeboden set, des te beter de inkoopprijs! Wij hebben heerlijke koffie en onder het genot daarvan bekijken wij samen de staat van uw horloge en de eventuele toebehoren. Wij kunnen vaak binnen enkele minuten een goed onderbouwd bod uitbrengen. Gaat u akkoord met ons bod? Dan betalen wij direct uit, contant of per overboeking. Tevens zijn wij Trusted Seller op Chrono24, hét horlogeplatform wereldwijd. Wat bepaald de waarde van uw horloge? Welke merken kopen wij in? Rolex horloge verkopen. Breitling horloge verkopen. Omega horloge verkopen. Cartier horloge verkopen. IWC horloge verkopen. Tudor horloge verkopen. Zenith horloge verkopen. Longines horloge verkopen. Patek Philippe horloge verkopen. Audemars Piguet horloge verkopen. Panerai horloge verkopen. Jaeger-LeCoultre horloge verkopen. TAG Heuer horloge verkopen.
Horloge verkopen - VM Watches.
Wanneer u uw horloge wenst te verkopen, maar niet in de gelegenheid bent om langs te komen, dan kunt u gebruik maken van onderstaande formulier of u kunt ons een bericht sturen naar emailprotected en/of 31626883398. V&M watches koopt enkel te goeder trouw, hierdoor is het overhandigen van een geldig legitimatiebewijs ter controle bij de verkoop van uw horloge een vereiste. Nieuw Nieuwstaat Gebruikt Slechte staat. Doos Papieren Beide.
Hoe zit het met horloges zonder papieren? - Algemene Horlogepraat - Horlogeforum.nl - het forum voor liefhebbers van horloges.
Ik probeer nu zelf een seamaster 300m quartz ref 2262.50 slik te verkopen omdat ik graag een upgrade wil naar een automaat. Maar merk dat iedere potentiële koper afhaakt omdat ik geen papieren heb. Is er dan nog een andere mogelijkheid via Omega om aan een certificaat van echtheid oid te komen? Hornet 28 oktober 2018 om 09:54: 10. Ja, dat is er. Extract of the Archives heet dat. Geen idee wat het kost maar voor een quartz Seamaster is het niet rendabel denk ik. Speedmaster 28 oktober 2018 om 10:05: 11. Dank je wel. Ga het eens nazoeken. Ik heb geen haast en vind het een mooi horloge, als het een automaat was ging hij ook nooit weg. Speedmaster 28 oktober 2018 om 10:11: 12. omgerekend is het €110. EVH 28 oktober 2018 om 17:51: 13. Ik koop niets zonder papieren en doos.
Chrono24 reviews Bekijk consumentenreviews over www.chrono24.com.
Ik heb een Cartier santos octagon gekocht maar de band was iets te klein. De handelaar watch 24 online heeft gezocht naar de juiste schakels, wat niet echt makkelijk is voor een vintage horloge, maar het is hem gelukt en heeft het mij toegestuurd zonder extra kosten te berekenen. Ik vind het een super service en hij is ook altijd makkelijk te benaderen wanneer je vragen hebt. Het volgende horloge koop ik weer bij hem. Datum van ervaring: 24 september 2020. Geüpdatet op 27 nov. very bad 0 star. Horloge niet verkocht via chrono24, daarna een ander horloge aangeboden en willen ze om veiligheids redenen niet plaatsen Papieren en bon zit erbij Wat een apparte site 0 sterren dus So first you can not find my account, and now are my watches fake crazzy!
Tudor horloge inkoop Zilver Goud Amsterdam Inkoop.
Horloge verkopen zonder papieren. Kom met uw Tudor horloge naar Zilver goud Amsterdam. We taxeren gratis en vrijblijvend het horloge, dit is klaar terwijl u wacht. Inclusief de originele doos en papieren kunnen we u de beste prijs bieden. Wilt u het horloge verkopen zonder papieren?
Oude horloges verkopen - Feddema Al ruim 40 jaar de specialist.
Horloges zijn prachtige sieraden en Feddema wil u dan ook zo goed mogelijk te hulp staan. U kunt terecht bij Feddema voor het verkopen van uw oude horloges. Bent u alleen benieuwd naar de waarde van uw horloge? Bij Feddema kunt u uw horloge vrijblijvend laten taxeren. De taxatie wordt verricht door onze gespecialiseerde en ervaren medewerkers. Home Oude horloges verkopen. Een eerlijk bod gebaseerd op de actuele prijs. Zaken doen in een veilige omgeving. Vakkundige medewerkers met 40 jaar ervaring. Verkopen oude horloges Oude horloges verkopen Feddema. Wij vinden het jammer als een horloge al jaren in de kast of kluis ligt. Daarom kunt u bij Feddema uw oude horloges verkopen. Wij hebben interesse in zowel moderne merkhorloges als antieke gouden en zilveren zak horloges. Een aantal merken waar u aan kunt denken als u uw horloge wilt verkopen, zijn Rolex, Omega, Breitling, IWC, Cartier en Patek Phillipe. Wij zijn ook erg geïnteresseerd in mooie retro en vintage horloges.
Uw horloge verkopen Filipucci Juweliers Maastricht.
Liever niet het formulier invullen? U kunt uiteraard ook altijd met het horloge langskomen in onze winkel in Maastricht. Ook zonder het formulier hiernaast in te vullen. Welk horloge wilt u verkopen? Full set Originele doos en garantiebewijs. Enkel originele doos. Geen originele doos en papieren kaart.
Wat is mijn horloge waard? Chrono24.
Is het horloge ongedragen en is de staat zo goed als nieuw? Zijn accessoires zoals de doos, papieren, extra onderdelen, enz. Heeft het horloge ingewikkelde complicaties zoals bijv. een chronograaf of een eeuwigdurende kalender? Zijn alle onderdelen en de horlogeband origineel? Is het horloge een speciaal model of heeft het een gelimiteerde oplage? Hoe wordt de waarde van mijn horloge berekend? Op basis van advertenties en verkopen van over de hele wereld op onze marktplaats achterhaalt u met onze gratis waardebepaling meteen de actuele marktwaarde van uw horloge. Wij vergelijken uw horloge met meer dan 500.000 advertenties wereldwijd en bepalen zo de daadwerkelijke marktwaarde. Afhankelijk van de staat en beschikbare accessoires kan de geschikte verkoopprijs hoger of lager uitvallen. Met onze taxatie komt u niet alleen de marktwaarde te weten, maar ook de prijsklasse waarin uw horloge wordt verkocht. Zo kunt u zonder vakkennis eenvoudig online de juiste verkoopprijs bepalen. Hoe kan ik de waarde van mijn horloge nog meer bepalen?
Aankoop en verkoop horloges.
Wie zijn wij. Wat doen wij. AANKOOP EN VERKOOP VAN UW HORLOGE. Wij zijn altijd op zoek naar merkhorloges met of zonder papieren. Defecten zijn geen enkel bezwaar! Wij zijn op zoek naar bijvoorbeeld de volgende merken: Omega, Longines, Tissot, RADO en Certina. Wij kunnen ook tegen commissie uw horloge voor u verkopen via onze diverse verkoopkanalen.

Contacteer ons