rolex horloge verkopen         

Zoeken naar rolex horloge verkopen

Wat is mijn horloge waard? Chrono24.
In deze video laten wij stap voor stap zien hoe u uw horloge eenvoudig en gratis op Chrono24 kunt aanbieden. Fotografeer een horloge en ontdek de waarde. U wilt weten wat een horloge waard is, maar weet niet om welk model het gaat? Met de Watch Scanner in de Chrono24-app vindt u uit hoeveel een horloge waard is en krijgt u meer informatie over het model - gewoon aan de hand van een foto. Waar vind ik het referentienummer van mijn horloge? Op de wijzerplaat. In de papieren. Op de kastbodem. Tussen de bandaanzetten. Meer dan 700.000 tevreden horlogekopers wereldwijd. Chrono24-handelaren schitteren met topbeoordelingen: 4.8 van 5. 5 september 2023. Tudor Black Bay Fifty-Eight. Ontvangen op: 31 augustus 2023 Land van verzending: Nederland. Levering zeer netjes en ook snel. Contact met verkoper ook goed adequaat. 5 september 2023. Rolex Datejust 36.
Horloge Verkopen Inkoop Horloges als Rolex eenvoudig via Gk Watches.
Merk Audemars Piguet. Ander schrijf in bericht. Inclusief Doos en certificaat. Zonder doos en zonder certificaat. Materiaal horloge kast Stainless Steel. Other describe in message. Materiaal band Pink Gold. Pink Gold Titanium, Platinum. Soort uurwerk Automatic. Ik wil mijn horloge zo snel mogelijk verkopen! Ik heb genoeg tijd om mijn horloge te verkopen. Voeg foto's' toe van uw horloge max 2mb.: WIJ KOPEN DE VOLGENDE MERKEN IN. Rolex - Cartier - Breitling - Patek Philippe - IWC - Omega - Chopard - Jaeger-LeCoultre - Hublot - Lange Söhne - Franck Muller - Panerai - Ulysse Nardin - Vacheron Constantin - Audemars Piguet - Bvlgari All high quality, vintage, gold watches and complicated pocket watches.
Rolex-horloge verkopen - waarde.
Wat is uw Rolex waard? Onderstaande lijst is indicatief. Mogelijk bevat deze ook niet alle types. Als u graag uw Rolex-horloge aan ons verkoopt, bepalen een aantal factoren de uiteindelijke prijs. Misschien vanzelfsprekend, maar we vermelden toch dat de staat van het horloge sterk doorweegt bij een taxatie. Defecten of beschadigingen verminderen de waarde. We denken bijvoorbeeld aan een mechaniek dat niet meer functioneert, het ontbreken van onderdelen van de kast, glasbreuk, waterschade, krassen, een versleten metalen band, het ontbreken van de originele sluiting van een leren band. Wat metalen banden betreft, als ze ooit verkleind zijn, hebben we graag de losse schakels. Toebehoren als een originele doos en of een zakje van het merk zijn ook pluspunten. Van groot belang zijn certificaten met het serienummer en met de aankoopdatum. Indien u ook een aankoopfactuur meebrengt, des te beter. m/v type beschrijving waarde. Staal of staal en goud, gladde ring, Oyster-band - volledig in goud tot. Staal of staal en goud, machinegegroefde ring, Oyster-band - volledig in goud tot. 18k geel goud, gekartelde ring, 36 mm. Staal en 18k goud gekartelde, ring, 36 mm. Staal en 14k goud, gekartelde ring, 36 mm. Staal, machinegegroefde ring. Vintage - Explorer.
Horloges Verkopen Inkoop van Horloges in Antwerpen Simon Gold.
Singel 7, 2550 Kontich. Inkoop Goud, Diamanten, Juwelen, Horloges Edelmetalen. 0477181827 GSM, Viber WhatsApp. Inkoop Van Horloges in Antwerpen en Kontich. Simon Gold is gespecialiseerd in de inkoop van horloges. We zijn gevestigd in hartje Antwerpen. En we hebben ook een kantoor in Kontich. Er is geen minimum of maximumlimiet voor onze inkoopprijzen. We specialiseren ons onder andere in de inkoop van de volgende soorten horloges in: Rolex, Patek Philippe, Audemars Piguet, Breitling, Omega, Hublot, Tag Heuer, Chopard, Bulgari, Breguet, Baume Mercier, Cartier en Jaeger Lecoultre. Wanneer u wilt, kan u aan ons ook horloges van andere merken verkopen, onze inkoop is niet beperkt tot deze merken.
Horloges - Goudwisselkantoor.
Langskomen zonder afspraak. U bevindt zich hier: Home Aankoop Horloges. Een horloge verkopen, dat doet u waarschijnlijk niet dagelijks. Voordat u uw horloge gaat verkopen, wilt u ongetwijfeld weten wat u in huis hebt. Bij Goudwisselkantoor bent aan het juiste adres voor uw horloges. Al meer dan 30 jaar zijn we actief in de in- en verkoop van goud en zilver, sieraden en allerhande verzamelobjecten. We taxeren ook waardevolle horloges en kopen deze, indien gewenst, graag van u over. U kunt bij ons de volgende horloges verkopen.: Gouden en zilveren horloges. Wilt u een gouden of zilveren horloge verkopen? Goudwisselkantoor taxeert en koopt alle soorten gouden en zilveren horloges. Zowel in goed werkende staat als horloges die een mankement hebben. Heeft u een gouden horloge die al jaren ongebruikt in de kast ligt? Of heeft u een zilveren horloge uit een erfenis of van een jubileum? Wij kopen deze horloges graag van u. Kom gerust eens langs voor een vrijblijvende taxatie! Onder polshorloges zijn bijzondere exemplaren te vinden. Horloges van merken zoals Rolex, Cartier, Breitling, Patek Philippe en Omega zijn bekende voorbeelden.
Rolex verkopen.
Het Rolex horloge verkopen duurt niet lang, we taxeren het item ter plaatse. Je ontvangt van ons direct een goed en vrijblijvend bod. Bij akkoord ontvang je contant geld of we storten het op je rekening. Verkoop je Rolex horloge tegen een goede prijs, loop gerust bij ons binnen. Ook voor merksieraden inkoop helpen we je graag verder.
Rolex verkopen - Rolex verkopen Wij kopen uw Rolex.
Ontvang een bod op uw Rolex, ongeacht het model, de leeftijd of de staat van het horloge. Bij Rolex Verkopen zijn wij verbonden met een groot netwerk van juweliers. Dankzij onze jarenlange ervaring, sinds 1998, hebben wij een groot en veelzijdig netwerk opgebouwd van erkende dealers en inkopers van Rolex horloges.
Rolex horloge verkopen, veilen, taxeren Horlogewisselkantoor.
Inkoop en verkoop van luxe merkhorloges. Bekijk alle merken Bekijk alle locaties. Rolex horloge verkopen, veilen of laten taxeren. Rolex horloge verkopen. Rolex horloge verkopen tegen een marktconforme prijs? Maak gebruik van de 80 locaties in Nederland en België voor een vrijblijvende taxatie van uw vintage horloge. Rolex heeft een groot aantal populaire modellen zoals de Submariner, Datejust en GTM-Masters. Rolex horloges zijn er in verschillende modellen, kleuren en maten. Ook wordt er onderscheid gemaakt materialen, zoals goud en staal, of in jaartal. Gouden Rolex horloges hebben naast hun marktwaarde ook een goudwaarde.
De Rolex Inkoop Wilt u uw Rolex Verkopen voor Direct Geld?
Rolex is een statussymbool, dit betekent dat u deze gemakkelijk kunt verkopen. We hebben ruim 20 jaar ervaring met de inkoop van luxe merken. Na het taxeren doen we u een vrijblijvend bod op het Rolex horloge. We staan bekend om onze hoge inkoopprijzen.

Contacteer ons