vintage horloge verkopen         

Zoeken naar vintage horloge verkopen

Wat is mijn horloge waard? Chrono24.
Reageert snel en levert ook echt heel snel.Mooi horloge waar ik erg blij mee ben. Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op! 49 721 96693-910. Hoe kom ik achter de waarde van mijn horloge? Met onze gratis waardebepaling weet u meteen de actuele marktwaarde van uw horloge. Daarvoor heeft u alleen het referentienummer of het merk en de modelnaam van uw horloge nodig. Het referentienummer staat meestal op de wijzerplaat, in de papieren, op de bodem van de kast of bij de bandaanzetten. Weet u niet om welk model resp. welke referentie het gaat bij uw horloge? Gebruik dan de Watch Scanner in de Chrono24-app. Die herkent aan de hand van slechts één foto 15.000 verschillende horloges en hun marktwaarde. Waarom is de juiste vraagprijs zo belangrijk? Hoe passender de verkoopprijs, hoe succesvoller u bent bij de verkoop van uw horloge. Een te hoge prijs schrikt kopers af. Tegelijkertijd moet u uw horloge niet onder de waarde verkopen.
NLWatch - Inkoop en verkoop van gebruikte vintage horloges.
Meer informatie Vintage Omega Speedmaster Professional Pre-Moonwatch 145.012 uit 1967. Meer informatie Breitling Pupitre Pult Chrono-Matic Bullhead 7101 Caliber 7740. Wij zijn NLWatch.nl. Het adres voor inkoop en verkoop van merkhorloges. Wij zijn gespecialiseerd in Rolex, met name oudere sport modellen. Vragen of interesse? Bij vragen of interesse kunt u contact opnemen via onderstaande gegevens, of een bericht sturen via het contactformulier. NLWatch op Facebook. De Rolex Historie. Rolex Daytona Geschiedenis. Rolex Datejust Geschiedenis. Rolex Yachtmaster Geschiedenis. Rolex Submariner Geschiedenis. Rolex GMT Master Geschiedenis. Dateer uw Rolex. Waarom een Rolex kopen? Waarom een Breitling kopen? Waarom een Omega kopen. Waarom een Cartier kopen. Waarom een Panerai kopen. Rolex of goud kopen. Verkoop uw horloge.
Home - Oude Horloge Verkopen.
Net zoals Heuer, Blancpain en nog veel meer vintage horlogemerken. Welk merk en type u ook heeft, wij kijken er graag naar voor u. Want het kan maar zo zijn dat het horloge nog flink wat waard is. SNEL GELD VOOR UW OUDE HORLOGE. Zodra u besloten heeft dat u uw oude horloge verkopen wilt, wilt u er ook vaart achter zetten.
chronoexpert.nl - chronoexpert Resources and Information.
This webpage was generated by the domain owner using Sedo Domain Parking. Disclaimer: Sedo maintains no relationship with third party advertisers. Reference to any specific service or trade mark is not controlled by Sedo nor does it constitute or imply its association, endorsement or recommendation.
vintage horloge verkopen
2dehands Zakelijk Veilig en Succesvol Help en info Voorwaarden Privacyverklaring Cookiebeleid Advertentievoorkeuren Over 2dehands Adevinta Sitemap 2dehands is niet aansprakelijk voor gevolg schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.
Inkoop Horloges.
Wij kunnen dankzij ons grote netwerk aan juweliers en horlogehandelaren de beste prijs voor uw horloge geven, zonder dat u zelf op pad hoeft naar een onbekende opkoper die u misschien niet vertrouwt. Gespecialiseerd in vintage en gebruikte, luxe horloges. MaxGoud is gespecialiseerd in de inkoop van vintage en gebruikte horloges. Wij hebben kennis van en ervaring met allerhande luxe horlogemerken. Van Rolex, Breitling, IWC, Cartier en Chopard tot Bvlgari, Panerai, Omega en Audemars Piguet. Wij kijken zowel naar de goud- of zilverwaarde als naar de marktprijs van het horloge. Vele vintage horloges zijn de afgelopen jaren in waarde gestegen of meer waard dan de excentrieke waarde. Alle reden om nu uw gebruikte horloge te verkopen.
Exclusieve vintage horlogeveiling - Catawiki.
Denk je dat je het perfecte object hebt voor een van onze veilingen? Start met verkopen. Op zoek naar dat éne bijzondere horloge? In onze vintage horlogeveiling vindt u prachtige horloges voor zowel mannen als vrouwen in vele wisselende stijlen.
Vintage Watches Antieke Merk Horloges en Luxe Polshorloges.
Cartier Santos Galbee. Cartier Santos Octagon. Cartier Tank must de Cartier lady. Jaeger-Lecoultre coin edge case. Verkoop en inkoop van horloges en sieraden. Brocantique-Watches is al meer dan 20 jaar een betrouwbaar adres voorvintage horlogesvan hoge kwaliteit. Op 40-jarige leeftijd besloot Huub Schins om van zijn hobby zijn beroep te maken.Het begon allemaal toen hij 18 jaar werd en een Longines polshorloge van zijn ouders cadeau kreeg.De techniek van het uurwerk sprak hem zo aan dat hij zich in mechanische polshorloges ging verdiepen.Zo ontstond zijn verzamelwoede. De zorgvuldig samengestelde collectie mechanische polshorloges en gouden sieraden verkoopt hij nu in zijn in 2001 geopende winkel.Elk merk heeft een geschiedenis die Huub graag wil vertellen in de kleine, knusse zaak. Jaeger leCoultre, IWC, Rolex, Omega en Universal Geneve zijn geen vreemde namen voor Huub. Regelmatig struint hij buitenlandse beurzen en markten af om oude polshorloges op de kop te tikken. New Old Stock Polshorloges. Huub Schins staat in de winkel in Maastricht voor het verkopen, repareren en inkopen van hoogwaardige en verzamelwaardige vintage watches.
Verkoop uw horloge Amsterdam Watch Company.
Amsterdam Watch Company is een vertrouwde speler als het gaat om premium vintage horloges en tweedehands exclusieve horloges. Onze expertise, in combinatie met trouwe klanten, zorgt ervoor dat we de best mogelijke prijs voor uw premium vintage horloge kunnen bieden. Wij zijn geïnteresseerd in merken zoals: Rolex, Omega, Patek Philippe, Jaeger Le-Coultre, etc; vrijwel alle grote Zwitserse horlogehuizen. Vul het onderstaande formulier in als u uw horloge wilt verkopen.

Contacteer ons